Blog

GEZOCHT: mensen die binnenkort met pensioen gaan of net hun pensioen zijn gestart

Beste (bijna)pensionado’s,

Voor de research voor een nieuwe documentaire over de fase van pensioen, ben ik op zoek naar mensen die binnenkort met pensioen gaan of net hun pensioen zijn gestart. Graag zou ik u interviewen (telefonisch of in persoon) over hoe u tegen het aanstaande pensioen aankijkt (waar kijkt u naar uit en waar ziet u tegenop?) of hoe u deze nieuwe levensfase tot nu toe ervaart en invult.

De documentaire wil laten zien welke veranderingen pensioen met zich meebrengt, dat het een spannende nieuwe levensfase is en welke nieuwe kansen, maar ook uitdagingen daarbij komen kijken. Op dit moment doe ik research voor de film, daarna zal duidelijk worden bij welke producent dan wel omroep de film gemaakt zal worden.

Wie weet vindt u pensioen geweldig, beter dan verwacht? Of misschien vindt u het een uitdaging, gewend aan het ritme van een baan, om opnieuw uw tijd vorm te geven? En als u nog met pensioen moet gaan, met welk gevoel gaat u deze nieuwe fase dan in?

Ik hoor het graag! Graag zou ik met u in contact komen om uw verhaal te horen in deze researchfase van de documentaire (u wordt dus niet gelijk gefilmd). Als u interesse heeft kunt u een bericht sturen naar:
documentaire-pensioen@outlook.com.

Veel dank alvast voor uw reactie.

Hartelijke groet,

Eva van Barneveld
Freelance journalist en documentairemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.