Blog

GEZOCHT: twee kandidaten voor gratis loopbaancoaching

GEZOCHT GEVONDEN: twee kandidaten voor gratis loopbaancoaching

BEDANKT VOOR JE EVENTUELE INTERESSE! DE KANDIDATEN ZIJN INMIDDELS GEVONDEN!

Voor mijn opleiding ‘Loopbaancoaching’ ben ik op zoek naar twee mensen die gecoacht willen worden op werkgerelateerde vraagstukken, zoals:

  • Is dit nog wel wat ik wil?
  • Ik ervaar weinig plezier of uitdaging meer in mijn werk. Wat nu?
  • Welke baan past mij nu?
  • Is die baan die ik op het oog heb wel de juiste stap?
  • Hoe kom ik aan een andere leuke baan?

Heb je dergelijke vragen over je loopbaan? Loopbaanbegeleiding kan jou dan helpen bij het ontdekken van je drijfveren, talenten, loopbaanwaarden, beroepsrichtingen, valkuilen en belemmeringen. In een kennismakingsgesprek gaan wij in op jouw situatie en bespreken we de aanpak die het best bij je vraag aansluit. Bij de aanpak maken we eventueel gebruik van testinstrumenten van OTM (Online Talent Manager).

Jouw resultaat van deze loopbaancoaching is meer inzicht in de vragen : ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Hoe bereik ik dat’? Je vindt de richting van jouw gewenste werk- en leefsituatie.

En nee… je hoeft binnenkort of over enkele jaren nog niet met pensioen te gaan :-). Iedereen van ongeveer 30 tot 60 jaar is welkom, zolang je de komende weken/maanden maar aan de slag wilt! Gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Houten; goed bereikbaar met auto en OV.

Als gecertificeerd pensioencoach heb ik de afgelopen jaren ruim 350 mensen van (van 57 tot 67 jaar) mogen begeleiden in hun latere werkende jaren en overgang naar (deeltijd) pensioen — Emiel Egging (1976).

Ik zie uit naar je aanmelding*!

BEDANKT VOOR JE EVENTUELE INTERESSE! DE KANDIDATEN ZIJN INMIDDELS GEVONDEN!

*Geen garantie op deelname, in verband met het beperkte aantal beschikbare (twee) plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.