Blog

Ontwikkeladvies 45+ (gratis)

HELAAS IS HET SUBSIDIEPLAFOND EN DE EINDDATUM VAN DE REGELING BEREIKT EN KAN ER GEEN GEBRUIK MEER WORDEN GEMAAKT VAN HET GRATIS ONTWIKKELADVIES 45+.

Ben jij (of ken jij) een werkende 45-plusser en denk je wel eens na over het vervolg van je loopbaan?

Vraag je je wel eens af hoe jouw huidige werk er de komende jaren uit zal zien? Hoe kun jij meer plezier, voldoening en zingeving ervaren? Kun je jouw huidige werk tot je pensioenleeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies 45+ (gesubsidieerd door het ministerie van SZW) biedt je de mogelijkheid om met een professionele loopbaancoach, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig (de regeling geldt ook voor zzp-ers) en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Deze wordt geheel voor jou verzorgd.

Grijp je kans en laat je gratis adviseren en coachen!

Want vanaf 1 januari 2019 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis loopbaanadvies te krijgen ter waarde van €600,-.

HELAAS IS HET SUBSIDIEPLAFOND EN DE EINDDATUM VAN DE REGELING BEREIKT EN KAN ER GEEN GEBRUIK MEER WORDEN GEMAAKT VAN HET GRATIS ONTWIKKELADVIES 45+.

Toch geïnteresseerd in Ontwikkeladvies 45+, zonder de subsidie?

Meedoen aan Ontwikkeladvies 45+ zonder subsidie kan natuurlijk. Klik dan op onderstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.